Iohannis, lansare carte. Cristache a surprins o fază tare

Iohannis, lansare carte
Iohannis, lansare carte

Klaus Iohannis și-a lansat miercuri cartea „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”. Evenimentul a avea loc la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Sala Studio.

Ionuț Cristache, jurnalist TVR 1, a remarcat ce a spus Klaus Iohannis la lansarea cărții „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa".

”Iohannis si logica "Cineva trebuie să și scoată cartea după ce o scrii. Și am găsit vechiul meu partener, Curtea Veche, care s-au arătat de-a dreptul entuziasmați. Nu știu de ce, dar vă mulțumesc." Lasand la o parte frazarea, dezacordul...

Omul nu stie de ce editura e entuziasmata, l-a surprins si pe el exaltarea! Genial! Pe sistemul, eu am scris ceva... mai spre mediocru asa, dar iata ca cineva e chiar entuziasmat! Lasa, dom'le, cu putin noroc o cenzureaza si pe asta chinezii si o baga la tipar!”, a scris Ionuț Cristache pe Facebook.

Iohannis, la a treia carte

Potrivit unui comunicat al Editurii Curtea Veche, volumul este un ghid ce realizează sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent.

Klaus Iohannis a mai publicat volumele "Pas cu pas" (2014) şi "Primul pas" (2015).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel