Iohannis, la Ziua Marinei. Avertisment PSD. Pieleanu: Aici ne-a dus această luptă

Liderii PSD au anunțat că e posibil ca la Ziua Marinei să apară persoane care să incite la violență după evenimentele din Piața Victoriei.

Pentru a preveni eventualele incidente, forțele de ordine s-au mobilizat masiv. Sociologul Marius Pieleanu, într-o intervenție la România TV, a precizat că nu sunt excluse astfel de evenimente.

„În mod evident există acest pericol. Efectul de multiplicare este cunoscut în sociologie, mai ales că ultimul eveniment unde au avut loc violețe e foarte aproape de această zi. Sper ca autoritățile să-și facă treaba și să-i elimine din rândul partincipaților, care în majoritatea lor covârșitoare vor fi oameni de bună factură, pe provocatori.

E singura soluție, nu ne putem uita noi între noi și să ne suspectăm. Aici ne-a adus această luptă permanentă a ultimelor luni! Toate întâlnirile din Piața Victoriei urmate de nicio interveție a autorităților statului, au dat senzația, unei părți mici a populației, că se poate orice”, a declarat Marius Pieleanu.

Sociologul a mai transmis că de pe urma acestor violențe, din punct de vedere politic, nimeni nu are de câștigat, iar președintele Klaus Iohannis ar putea să o facă dacă ar transmite un mesaj de pace.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel