Iohannis, la ședința de Guvern. Pleșoianu: Asta aș face!

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

După ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că va participa la ședințele Guvernului, Liviu Pleșoianu, prezent în platoul România TV, spune ce ar trebui să facă prim-ministrul Viorica Dăncilă având în vedere decizia CCR cu privire la emiterea de îndată a decretelor de revocare, respectiv de constatare a vacantării celor două funcții de ministru la Dezvoltare Regională și Transporturi.

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu susține că primul lucru pe care trebuie să îl facă premierul Viorica Dăncilă dacă președintele României va participa la ședința de Guvern de joi, 19 decembrie, este să îi întrebe dacă a făcut ce este scris în decizia Curții Constituționale.

Eu zic că e foarte bine să meargă domnul Iohannis mâine pentru că va avea doamna premier Dăncilă ocazia, în urma deciziei constituționale de astăzi care ne-a demonstrat că avem un președinte total în afara limitelor impuse de Constituție, să îl întrebe dacă înainte să vină la ședința de Guvern a făcut ce scrie în minuta CCR, și anume să ia act, să semneze acele decrete de îndată. Spun ce ar trebui să facă doamna Dăncilă. Din punctul meu de vedere, eu asta aș face. Dacă tot vine domnul Iohannis la ședința de Guvern, acesta e primul lucru pe care l-aș discuta., a spus Liviu Pleșoianu în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Vezi și: 

Iohannis poate BLOCA Guvernul, nou conflict la CCR. Bărbuceanu: Sub nicio formă, nu poate fi primit!

Iohannis - Guvern. CCR a tranșat războiul remanierii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel