Iohannis-Kovesi, mesaj audiere. Codrin Ștefănescu: Frică paralizantă. Deține secrete fulminante

Klaus Iohannis, alături de Laura Codruța Kovesi
Klaus Iohannis, alături de Laura Codruța Kovesi

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, critică mesajul transmis de Klaus Iohannis privitor la audierea Laurei Codruța Kovesi, afirmând că "reacţia are loc de frică pentru că este vorba de doamna Kovesi, deţinătoarea unor secrete fulminante despre cei din sistem".

"Reacţia are loc de frică pentru că este vorba de doamna Kovesi, deţinătoarea unor secrete fulminante despre cei din sistem şi colaboratorii din sistem. Noi, ca PSD, nu ne-am implicat în acest scandal. Am spus ca justiţia trebuie să îşi spună cuvântul pentru că aşa ne-a învăţat doamna Kovesi. Nu ne spunea ea că trebuie să-ţi dovedeşti tu nevinovăţia şi nu ei vinovăţia? Nu ne spunea că statul de drept funcţionează perfect şi că procurorul care te anchetează şi ce şi cum.... Cum, acum, ne anunţi, doamna Kovesi, că ţi-e frică şi încerci să faci lobby, inclusiv la preşedintele României, în situaţia în care te afli? Nu vrei să răspunzi de nişte fapte care ţi se impută. Mi se pare halucinant modul în care reacţionează Cotroceniul. Oamenii aceştia se manifestă în mod public, pe un punctaj, şi punctajul nu este făcut de ei, ci de sistem. Fiecare declaraţie, prin comunicat de presă sau citită de pe foaie, toate punctajele sunt asemănătoare şi sunt făcute de acelaşi laborator", a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Vezi și: Kovesi, citată. Klaus Iohannis, mesaj în forță

"Dacă Kovesi se detonează, se alege praful de un sistem întreg"

"Face asta de frică pentru că, dacă Kovesi se detonează, se alege praful de un sistem întreg, inclusiv de nişte secrete fulminante ale unor oameni, față de unele dosare, cum s-au închis, cum s-au lăsat la dospit pentru vremuri care vor veni şi nu mai vin. Kovesi poate vorbi despre Iohannis multe lucruri. Este singura explicaţie logică prin care preşedintele ales al unei ţări UE vine şi face presiuni, în mod public, asupra procurorilor, când este anchetată fosta şefă a DNA. Reacţia asta la anchetarea Laurei Kovesi, solicitând procurorilor aşa-zisa corectitudine maximă, nu este aceeaşi declaraţie a lui Klaus Iohannis, când s-au dat înregistrările de la DNA Ploieşti, când spunea că totul este un cancan. Vedeţi? Sunt duble măsuri. În momentul în care apar înregistrări halucinante, despre abuzurile incalaficabile, spune că este un cancan. În momentul de faţă, solicită prin presiune: "Domnule e o femeie nevinovată. O spune preşedintele României". Această dublă măsură arată doar o singură chestiune: frică paralizantă, în momentul de faţă", a mai afirmat secretarul general PSD.

Vezi și: Iohannis, sesizare CCR. Decizie: Nu poate fi acţionar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel