Iohannis, întâlnire la Primăria Sibiu, cu mai mulți oficiali germani

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Vineri, 15 august, Klaus Iohannis a avut o întrevedere cu delegații din Parlamentul Republicii Federale Germania.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Moment memorabil pentru Lucian Bolcaș. Lucruri neștiute despre celebrul avocat. "Nu voi putea trăda pe nimeni"

Aceștia au discutat despre despre sistemul de educație în limba minorității germane, dar și despre Sibiu ca oraș multicultural, multietnic și multiconfesional și despre politica națională.

"Am primit astăzi la sediul Primăriei Sibiu vizita unei delegații din Parlamentul Republicii Federale Germania condusă de domnul Klaus Brahmig, președinte al Comisiei de Turism din cadrul Parlamentului Germaniei. Din delegație au făcut parte și dr. Bernd Fabritius, domnul Heiko Schmelzle și dr. Alexander Vollmert, membri ai Parlamentului Germaniei.

Am vorbit despre situația minorității germane în Sibiu și în România, despre sistemul de educație în limba minorității germane, dar și despre Sibiu ca oraș multicultural, multietnic și multiconfesional și despre politica națională. Parlamentarii germani au fost încântați să constate legăturile economice foarte solide între Sibiu și Germania prin intermediul firmelor germane care își desfășoară activitatea în oraș. De asemenea, oaspeții au subliniat importanța faptului că Sibiu atrage un număr important de turiști din Germania, ceea ce dovedește o strategie serioasă în acest domeniu și faptul că Sibiul are atuurile să atragă o categorie exigentă de turiști", a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, loc unde a fost postată și o fotografie de la întâlnire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel