Iohannis, întâlnire cu Ursula von der Leyen, preşedintele ales al Comisiei Europene

Preşedintele Klaus Iohannis a avut o întrevedere cu preşedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în marja Consiliului European care are loc la Bruxelles.

'O întâlnire foarte bună cu preşedintele ales al Comisiei Europene', a scris Iohannis pe Twitter. Şeful statului a postat o fotografie în care apare alături de Ursula von der Leyen. La sosirea la reuniunea Consiliului European, şeful statului a arătat că va avea o întrevedere cu preşedintele ales al Comisiei Europene.

El a menţionat că nu va discuta cu oficialii de la Bruxelles despre candidaţi pentru postul de comisar european. 'Dar îi voi spune foarte clar doamnei preşedinte ales (al Comisiei Europene - n.r.), că nu pot să accept ca un guvern demis să facă o propunere care să fie şi acceptată, iar despre portofoliu eu am mai discutat cu doamna von der Leyen, care m-a asigurat că portofoliul care a fost alocat pentru România rămâne valabil şi nu am niciun motiv să cred că acum apar schimbări unilaterale', a adăugat preşedintele, conform trimisului special al Agerpres, Florentina Peia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel