Chirieac, ipoteze explozive înainte de întâlnirea Iohannis - PNL. Rareș Bogdan, în discuție?

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre ședinta pe care Klaus Iohannis o va avea cu PNL, la Vila Lac.

"Ar trebui să se discute despre valoarea Guvernului, remanierea unor miniştri - se ia în calcul acest lucru. Am văzut că inclusiv din interior s-a pus problema ca Marcel Vela, doamna Anisie să fie remaniaţi", a spus jurnalista Berta Popescu.

"Acestea vor fi subiectele ce vor fi discutate"

"Cu siguranţă, acestea vor fi subiectele ce vor fi discutate. Problema este că şi președintele Iohannis şi Guvernul PNL s-au erodat puternic în această perioadă. Mai grav este că ce este mai greu abia acum va urma. Criza medicală nu este rezolvată, iar criza economică este fără precedent. Faptul că ea este în toată lumea, nu doar în România, să ştiţi că nu îl interesează pe alegătorul din ţara noastră.

Sunt subiecte. Pe de-o parte, criza medicală, ce se întâmplă în continuare vizavi de repornirea economiei. 2. Criza economică fără precedent. 3. Ce fac pensionarii de la 1 septembrie. S-a creat o stare de aşteptare uriaşă. Acum, s-a spus clar că nu se majorează pensiile. Şi, desigur, au adunat multe puncte negative, nu neapărat Ludovic Orban, cât membrii Guvernului", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

"Marcel Vela va fi bine văzut"

"Aţi pomenit de Marcel Vela. Probabil azi, când vorbim, Marcel Vela şi Nelu Tătaru sunt cei mai populari miniştri ai Guvernului. Că s-au strâns multe sentimnete negative, frustrări, ținutul în casă, vizavi de Comitetul acela... Poate, pe termen scurt. Pe termen mediu şi lung, nu. Marcel Vela va fi bine văzut. Dânşii stabilesc în mod categoric priorităţile", a mai spus Bogdan Chirieac.

"Alt candidat la Primăria Generală. Probabil, Rareş Bogdan"

"Cred că preşedinte Iohannis a sesizat momentul dificil. L-a anunțat, l-a prefaţat Rareș Bogdan, în ceea ce a declarat, cu "imbecilii de lângă premierul Orban". Deci nu premierul Orban, ci cei din jurul domniei sale sunt imbecili. Şi urmează ca preşedintele Iohannis, probabil, să tranşeze lucrurile. Nu exclud şi un alt candidat la Primăria Generală a Capitalei. Probabil, Rareş Bogdan din partea PNL", a conchis analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel