Chirieac, mesaj exploziv: Kovesi, pretext. M-a tulburat profund

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Laura Codruța Kovesi reprezintă un pretext pentru înlocuirea președintelui Klaus Iohannis cu Dacian Cioloș, susține analistul politic Bogdan Chirieac.

"La prima vedere, cred că lucrurile stau așa: doamna Kovesi este, pur și simplu, un pretext pentru înlocuirea domnului Iohannis cu domnul Cioloș. (...) Domnul Iohannis a fost împins într-un colț de unde nu are ieșire. Toate atitudinile sale publice au fost aberante și menite să-l facă să piardă electorat. De la momentul acela cumplit, când s-au prezentat înregistrările de la Ploiești și când la conferința de presă a fost întrebat dacă a văzut înregistările, a răspuns nuȘi nu vreți să le vedeți? Nu- și până la altă conferință de presă faimoasă când doamna Sorina Matei l-a întrebat ce înseamnă penali, și s-a blocat. Deci președintele față de care cu toții am avut niște așteptări, mărturisesc nemăsurate, s-a dus într-o zonă de-a dreptul extremistă, care înseamnă 5-7-9% cel mult din electorat. După ce a fost dus în această zonă, a făcut, după 33 de zile, ceea ce, până la urmă, i s-a cerut să facă, inclusiv în plan internațional. Iar acum semnalul este înlocuiți-l pe Iohannis cu Cioloș, care a dat semnalul aberant că nu trebuie respectată Constituția, ci salvată doamna Kovesi", a declarat, vineri, 13 iulie, într-o intervenție telefonică la România TV, analistul politic Bogdan Chirieac.

"În spate e o mașinărie întreagă"

"De ce spun că doamna Kovesi este un pretext? Sprijinul său popular pe mine m-a tulburat profund. 20 de inși au ieșit să o apere. 20! (...) Dânsa este pretextul, repet, pentru înlocuirea lui Iohannis cu Cioloș", a subliniat Bogdan Chirieac.

"E doar un semnal. În spate e o mașinărie întreagă care înseamnă controlul internetului. (...) Președintele a vorbit la Bruxelles despre Liviu Dragnea. O să spuneți, bine, dar el a răspuns la întrebări. Da, dar putea să spună nu răspund la întrebări de politică internă, despre asta vorbim acasă, acum vorbim despre NATO și rolul României în lumea de mâine. Trump vrea 4% pentru înarmare, Europa nu-și permite. Sunt probleme fundamentale care ne vor schimba viața. Domnul președinte Iohannis și cei din jurul lui au făcut și prostia ridicolă de a-l scoate pe ministrul Fifor din poza cu președintele Iohannis. Ce pot să spun... e o parte de echipă infiltrată acolo care, în acest moment, îl așteaptă pe Cioloș. Nu mai au nicio treabă cu Klaus Iohannis", a punctat analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel