Iohannis, înaltă trădare. Reacție din PNL: Redactare dură. Cine a scris documentul

Iohannis, înaltă trădare. Avocatul Daniel Fenechiu, senator PNL, a reacționat la documentul publicat de DCNews, care circulă între membrii PSD, cu privire la acuzarea președintelui Klaus Iohannis de înaltă trădare. 

”Este foarte greu de întrunit o majoritate de două treimi. PNL nu va vota o asemenea solicitare, USR nu va vota, PMP de la Camera Deputaților nu o va vota. UDMR a declarat, în mod public, că nu susține un demers de genul suspendării. Dacă nu susține suspendarea, este limpede că nu va susține nici o punere sub acuzare, mai avem un număr de deputați independenți, de reprezentanți ai minorităților. Ideea de a strânge două treimi este o himeră. Eu știu că foarte mulți oameni, inclusiv din PSD și ALDE, n-ar intra într-o asemenea chestiune, din cauză că din perspectivă juridică, infracțiunea de înaltă trădare trebuie foarte bine definită și argumentată, iar noi suntem pe o zonă de argumente politice.” a spus Daniel Fenechiu, la Antena 3. 

Senatorul PNL a subliniat că ”e scris de avocați, alții decât cei care lucrează cu PSD, e un alt tip de redactare, care n-are legătură cu redactările politizate cu care suntem obișnuiți, e o redactare dură”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel