Iohannis, înaltă trădare. Nicolicea, referire la Orban

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Eugen Nicolicea a vorbit, luni, la Antena 3, despre documentul de înaltă trădare care-l privește pe Klaus Iohannis.

Parlamentul României propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare, arată un document obținut în exclusivitate de DCNews.

Întrebat la Antena 3, luni, 6 august, dacă a lucrat la un astfel de document, Eugen Nicolicea a răspuns că "nu". "Cel care a făcut prima acuzație de înaltă trădare (n.r. referindu-se la Ludovic Orban) vorbește că aceasta este o inepție. Adică mă refer la Ludovic Orban. Dacă Parlamentul va decide faptul că aprobă punerea sub acuzare a președintelui pentru înaltă trădare, acest lucru va fi executat", a declarat Eugen Nicolicea.

"Este bine documentat. Ar mai trebui chiar adăugate câteva încălcări făcute de Klaus Iohannis. (...) Majoritatea sunt și motive de suspendare, respectiv demitere, dar clar sunt infracțiuni. Unele nu țin de infracțiunea de înaltă trădare", a zis acesta, adăugând: "Cea mai rea faptă pe care a făcut-o – și continuă să o facă – este instigarea la răsturnarea ordinii constituționale".

În acest context, amintim că Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, la Antena 3, că documentul pentru punerea sub acuzare a preşedintelui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare este finalizat, însă PSD şi ALDE nu au luat o decizie în această privinţă.

Vezi și: Iohannis, urmărire penală. Constituire comisie anchetă. Parlament, document


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel