Iohannis îl vrea pe Tăriceanu înapoi în PNL

Prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, spune că nu ar avea nicio obiecție dacă fostul președinte al liberalilor, Călin Popescu Tăriceanu, ar vrea să revină în formațiunea din Bld. Aviatorilor, dar că ar fi prea devreme pentru întoarcerea lui într-o funcție de conducere.

"Pasul pe care l-a făcut pentru mine a rămas inexplicabil. Am discutat și cu liberali care au fost și parțial mai sunt apropiați de dl Tăriceanu și pentru ei pasul a fost la fel de inexplicabil", a declarat Iohannis, miercuri seară, în emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea TV.

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din partid la data de 26 februarie, pe fondul divergențelor de opinie cu Crin Antonescu în special cu privire la ieșirea de la guvernare a PNL. Tăriceanu a anunțat ulterior că vrea să candideze la alegerile prezidențiale și că așteaptă sprijinul PSD+UNPR+PC în acest sens. El și Antonescu au purtat un război al cuvintelor, șeful PNL numindu-l pe actualul șef al Senatului, printre altele, "trădător" și "majordom la casa Sârbu".

"Personal, cred că Tăriceanu se va întoarce în PNL, nu-mi dau seama în ce conjunctură se va putea întoarce într-o poziție de conducere", a arătat Klaus Iohannis.

Întrebat dacă ar vota în favoarea întoarcerii fostului premier în PNL, Iohannis a răspuns că "nu am nicio problemă cu revenirea lui Tăriceanu". Însă pentru revenirea într-o funcție de conducere trebuie să treacă mai mult timp, a precizat primarul Sibiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel