Vosganian: Iohannis a spus că nu mai vorbește cu mine. Am rămas siderat

Varujan Vosganian, aflat în echipa ALDE care a mers la Cotroceni, a afirmat, la TVR 1, că președintele Klaus Iohannis i-a spus că nu mai vorbește cu el. 

Varujan Vosganian a afirmat că n-a fost un dialog la Palatul Cotroceni, pentru că ”fiecare a plecat cu ideile cu care a venit”. Liderul ALDE a susținut că i-a explicat ”foarte frumos” președintelui Klaus Iohannis că nicio lege de amnistie și grațiere nu a amnistiat corupția. 

”I-am explicat că și cei trei milioane de români care fie n-au votat, fie și-au anulat votul la referendum au și ei dreptul la reprezentare politică și eu, personal doresc să-i reprezint” a spus Vosganian, la TVR 1. 

Întrebat de Ionuț Cristache dacă i-a receptat președintele mesajul, liderul ALDE a răspuns că: ”Da. A spus că nu mai vorbește cu mine, ci cu șeful delegației” a afirmat Varujan Vosganian, la TVR 1, în emisiunea ”România9”. Întrebat dacă e banc, liderul ALDE a afirmat că ”e prost, dar nu banc”. 

Cu privire la pactul anunțat de Klaus Iohannis, Varujan Vosganian a susținut: ”Am rămas siderat, noi, n-am discutat așa ceva. (...) Nici măcar intenția nu ne-a spus-o”. 

Florin Roman, membru PNL și prezent în delegația de la Cotroceni, a afirmat că nici lor nu le-a spus președintele despre pact. El a afirmat, ulterior, în schimb, că au fost consultați telefonic toți cei de la conducerea PNL cu privire la acest pact. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel