Iohannis, huiduit. Chirieac: Cine seamănă vânt culege furtună

Prezent la Pitești unde va ține și un discurs, Klaus Iohannis a fost huiduit și apostrofat de un protestatar. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat incidentul.

În momentul în care președintele Klaus Iohannis a coborât din mașină, un protestatar a început să strige ”jos labele de pe justiție” și să îi ceară revocarea Laurei Codruța Kovesi. 

Președintele României a continuat să facă cu mâna șoferilor care îl salutau și nu a luat în seamnă incidentul. Protestatarul a fost imediat ridicat de jandarmi.

Bogdan Chirieac a comentat incidentul, amintind că în România există o singur temă: justiția. Iar această temă este problema noastră fundamentală, consideră analistul politic. 

„Nu se pune problema că nu își asumă și astfel de episoade președintele. E problema noastră fundamentală. În România, la astfel de ieșiri sau demonstrații avem o singur temă: justiția. Fiecare cum o vede. Unii care spun că 'e bine să fie toată lumea la pușcărie' alții care spun că sunt 'mult prea multe abuzuri pentru un stat cât de cât democratic'. În alte țări mai văd astfel de demonstrații pe diverse teme, pentru drepturile minorităților sexuale, pentru sprijinirea statelor musulmane, etc. 

În România avem o singură temă, justiția și 'jos labele de pe justiție'. Așa a spus și domnul președinte Iohannis, Coaliției majoritare. Acum poporul muncitor îi spune președintelui. Cine seamănă vânt culege furtună, e un proverb românesc pe care ar trebui să-l știe toți românii indiferent de etnie”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV.

Klaus Iohannis participă azi, la Piteşti, la dezbaterea "Industria auto, motorul dezvoltării economiei. Factori de creştere a competitivităţii", organizată de Asociaţia Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), la care vor lua parte reprezentanţii celor mai importante companii din industria auto românească.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel