Iohannis - Grindeanu, întâlnire la Cotroceni. ÎNREGISTRĂRI de la precedenta ședință

Klaus Iohannis l-a chemat miercuri pe Sorin Grindeanu la Palatul Cotroceni pentru a da explicații pe tema bugetului de stat.

Președintele a avut o discuție telefonică cu premierul în care l-a invitat pe acesta la Palatul Cotroceni pentru o analiză clarificatoare. Klaus Iohannis vrea să afle direct de la Sorin Grindeanu care sunt planurile Guvernului în legătură cu bugetul pe anul 2017. 

[citeste si]

De remarcat este faptul că și Traian Băsescu, în calitate de președinte, îl chema la Cotroceni pe Victor Ponta să dea explicații tot pe teme economice. 

În deja celebra precedentă înregistrare, din 2014, Victor Ponta și ministrul Finanţelor Ioana Petrescu apăreau în mai multe ipostaze delicate, neștiind să răspundă la anumite întrebări puse de Traian Băsescu despre resursele bugetare. Faza întâlnirii a constituit-o momentul în care fostul președinte i-a spus lui Victor Ponta că "avem și MTO care înseamnă 5-6 miliarde". Fostul premier nu a știut exact despre ce este vorba. Rămâne de văzut cum va decurge întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Sorin Grindeanu. Până atunci vă invităm să revedeți momentul întâlnirii Traian Băsescu - Victor Ponta  - Ioana Petrescu la Cotroceni!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel