Iohannis, gata să dea lecții Bulgariei despre combaterea corupţiei

[] []

13 dec 2016 / 19:55
Salveaza PDF Comentarii

Klaus Iohannis a avut marţi o convorbire telefonică cu preşedintele ales al Bulgariei, Rumen Radev, la iniţiativa acestuia, prilej cu care şeful statului român a manifestat deschiderea deplină a Bucureştiului pentru aprofundarea şi consolidarea parteneriatului strategic cu ţara vecină.

Klaus Iohannis a transmis felicitări noului preşedinte bulgar pentru alegere şi i-a urat succes în îndeplinirea mandatului.

'Totodată, (Iohannis - n.r.) a menţionat deplina deschidere a României pentru consolidarea şi aprofundarea parteneriatului dintre cele două state, ca membri ai Uniunii Europene şi aliaţi în cadrul NATO, care împărtăşesc valorile europene şi euroatlantice. Preşedintele ales al Republicii Bulgaria a exprimat la rândul său întreaga disponibilitate pentru a stimula, în aceşti parametri, dezvoltarea relaţiilor bilaterale. De asemenea, a acceptat cu plăcere invitaţia de a efectua o vizită în România după preluarea mandatului', precizează Administraţia Prezidenţială.

[citeste si]

Klaus Iohannis a apreciat interesul manifestat de preşedintele ales al Bulgariei pentru modelul românesc de combatere a corupţiei şi a arătat că România este pregătită să împărtăşească experienţa în materie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29