Iohannis exclude suspendarea lui Băsescu: O gogoașă

iohannis klaus dece
iohannis klaus dece

Prim-vicepreședinte PNL, Klaus Iohannis, spune că partidul condus de Crin Antonescu nu vrea suspendarea lui Traian Băsescu, în ciuda unor afirmații contrare ale altor liberali.

Iohannis atrage atenția că o a treia suspendare a președintelui României nu este, în acest moment, ”nici posibilă, nici oportună, nici dorită de PNL”.

Prim-vicele PNL a fost întrebat de jurnaliști, în timpul unei conferințe, ce părere are despre declarațiile lui Dan Voiculescu, președintele fondator al PC, care a spus recent că l-ar suspenda ”și mâine” pe șeful statului. ”Mi se pare o gogoaşă. Nu s-a discutat în PNL aşa ceva şi cei pe care îi cunosc eu nu merg pe susţinerea unei suspendări”, a răspuns Iohannis.

Pe edilul Sibiului nu-l mulțumesc cererile unor colegi liberali de a-l suspenda pe Băsescu. ”Că anumite voci izolate din PNL s-au grăbit să-şi dea cu presupusul, e partea a doua a chestiunii. Pe mine, sincer, m-a deranjat un pic că prin acele voci, care nu au nicio acoperire în conducerea partidului pe această temă, s-a creat impresia că PNL vrea o suspendare. PNL nu vrea o suspendare. Ar fi o prostie acum, când mai este un an de mandat de preşedinţie”, a adăugat Klaus Iohannis, citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel