Iohannis, discursuri după învestirea Guvernului Orban. Bogdan Chirieac: Tactică înainte de prezidențiale 2019

Mihai Ciobanu / 05 noi 2019 / 12:38 Salveaza PDF Comentarii

Bogdan Chirieac analizează discursurile pe care le are Klaus Iohannis la ministerele unde a mers alături de cei care îşi preiau mandatele, apreciind faptul că preşedintele "vrea ca în ultimul cotlon din ţara asta să se afle că dânsul este şi preşedinte şi prim-ministru din momentul acesta".

"Probabil domnul preşedinte Iohannis vrea să lase impresia că a câştigat prezidenţialele, suntem pe 25 noiembrie, tocmai ce a schimbat Guvernul şi ne spune ce are de gând să facă. Domnul Iohannis nu dă impresia că de cinci ani de zile a tăcut şi a fost în vacanţă de la Cotroceni. Pur şi simplu, omul dă senzaţia că nu a fost aici şi că a avut loc o revoluţie - într-un fel a fost o lovitură de palat schimbarea Guvernului, de Palat al Parlamentului. Omul nu a fost aici, nu a avut nicio responsabilitate, nu a ştiut şi, mă rog, acum când a fost ales pentru prima dată preşedinte al României îşi prezintă viziunea, cum a fost rău înainte şi cum va fi bine de aici încolo. 

Este o tactică electorală. Dânsul vrea ca în ultimul cotlon din ţara asta să se afle că dânsul este şi preşedinte şi prim-ministru din momentul acesta. Şi asta face, asta ne explică la fiecare minister: cum a fost foarte rău, înspăimântător şi acum că a venit dânsul premier - PREMIER, nu preşedinte, că preşedinte tocmai că va fi ales - o să fie bine", a declarat Bogdan Chirieac într-o intervenţie telefonică la România TV. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25