Iohannis, discurs. Chirieac, analiză după trei ani de mandat: Am crezut în schimbare

Analistul politic Bogdan Chirieac a analizat discursul și ieșirea președintelui Klaus Iohannis de astăzi.

Bogdan Chirieac a tras un semnal de alarmă și subliniază că în aproape trei ani de mandat cu excepția continuării ”războiului româno-român”, țara noastră nu s-a ales cu mai nimic. Analistul politic a explicat și așteptările pe care românii le au de la președinte, dar și necesitatea colaborării cu orice guvern pe care poporul îl dă.

”Președintele trebuie să iasă mai des, trebuie să iasă cu ceva. Se împlinesc în curând trei ani de mandat. În acești trei ani de mandat, în afară de continuarea războiului româno-român, nu avem nimic.

Crezusem acest lucru încheiat în ianuarie 2015, prin acel discurs memorabil rostit de un alt președinte Klaus Iohannis în ianuarie la CSM. Am crezut că se oprește războiul româno-român. Că vom avea o justiție indepententă, dreaptă, că ne întoarcem la democrație care a fost mutilată în deceniul care a trecut, dar în afară de continuarea războiului româno-român nu avem alte lucuri după trei ani de mandat.

Nu avem nicio o autostradă care să traverseze munții. Veți spune ”bine, dar ce treabă are președintele cu asta?”. Noi când îl votăm, dânsul are un program, o viziune. Poate spune că ”nu am avut eu guvernul”. Nu asta mă interesează. Președintele trebuie să colaboreze cu orice guvern îi dă poporul român. Se vine cu aceste chestiuni și cred că președintele a subliniat faptul că situația economică a României nu este gravă, dar încordată în acest moment”, a spus Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel