Iohannis, despre discuțiile cu Tudose: Am primit toate promisiunile necesare

Klaus Iohannis și Mihai Tudose au participat joi la lansarea noului model Ford EcoSport care a avut loc la Uzina Ford din Craiova.

Președintele a spus, în cadrul acestui eveniment, că infrastructura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern.

[citeste si]

"În atragerea de investiţii, administraţia locală are un rol cheie pe care îl încurajez să devină regulă şi nu excepţie. Ştim cu toţii că una din cerinţele esenţiale este asigurarea unei infrastructuri de calitate.

Infrastructura trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern. În acest sens, mă bucur că îl avem astăzi aici pe domnul premier și pe domnii miniștri. În discuțiile pe care le-am avut înainte să ajungem aici, evident că am atins aceste subiecte și am primit toate promisiunile necesare", a zis Klaus Iohannis, moment în care a fost îndelung aplaudat.

Președintele a subliniat că imperativele pe care România le are în materie de infrastructură sunt necesare "nu numai ca industria auto să devină mai atractivă şi mai competitivă, ci pentru ca românii să poată călători eficient şi în siguranţă, pentru ca dezvoltarea României să se aşeze pe baze solide şi sănătoase".

VEZI ŞI: Tudose: O spun cu mândrie, am emoţii. Nu mai suntem la...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel