Iohannis, despre declaraţiile privind cererile DNA

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu are informaţii suplimentare cu privire la posibile cereri din partea DNA în cazul parlamentarilor.

 'Nu am informaţii suplimentare şi ştiţi bine că procurorii nu trebuie să ceară acordul meu. Nici nu mă interesează să îi întreb pe ei ce va urma. De asta am spus - aşteptăm, urmărim. Punct. Atâta ştiu şi eu', a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis a susţinut, marţi, la Cernavodă, că şeful Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, vrea să scape de justiţie prin apelul adresat parlamentarilor de a nu mai vota cererile venite de la DNA până la finalul legislaturii.

'Cu acest individ ne-am lămurit, are un discurs anti-justiţie şi vrea să scape de justiţie. Spun individ fiindcă îmi vine foarte greu să cred că un întreg partid este de acord cu un astfel de discurs anti-justiţie. Eu nu cred aşa ceva. Pe de altă parte, va fi destul de simplu să vedem ce se doreşte. Eu cred că acest individ nu vrea numai pe el să se scape, vrea să-şi scape şi câţiva prieteni şi este suficient să urmărim cine va ajunge în următoarele săptămâni în Parlament ca să fie votat pro sau contra urmărire penală şi o să vedem din cine se compune gaşca despre care se vorbeşte', a spus Iohannis, întrebat cu privire la apelul şefului Senatului ca parlamentarii să nu mai voteze cererile venite din partea justiţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel