Urmărește emisiunea live


Iohannis, DEMISIE Dăncilă. Pieleanu, REACȚIE: Președintele este conștient de asta!

Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pentru tineri
Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pentru tineri

Marius Pieleanu a reacționat după ce Klaus Iohannis a cerut demisia Vioricăi Dăncilă.

Întrebat, la Antena 3, ce câștigă președintele în afară de câteva like-uri pe Facebook, sociologul a zis: "Cam atât... președintele intră într-o combinație foarte ciudată adică continuă lista de gafe începută ieri cu afirmația că Liviu Dragnea a plecat să facă ceva afaceri cu evreii de la Tel Aviv. În acest orizont de așteptare, președintele spune că vrea demisia Vioricăi Dăncilă conștient fiind că are doar valoare simbolică. În mod evident, o astfel de dorință nu produce efecte juridice. Klaus Iohannis face un favor acelei părți de electorat încă nehotărâte, din stradă, care ar dori să îi dea votul, dar cer - pentru votul lor - lucruri mult mai tranșante".

"Klaus Iohannis încearcă să compenseze dorința celor cu haștag prin radicalizarea luptei. Este ca și cum m-aș trezi eu acum să cer public demisia lui Donald Trump, conștient fiind că dorința mea nu produce efecte. Este ridicol. Klaus Iohannis știe că efectul juridic al dorinței domniei sale este zero", a mai zis profesorul la Antena 3.

"România este în război și în campanie electorală. Ne luptăm doar în plan de imagine, la televizor, pe teme care nu sunt prioritare pentru poporul român", a adăugat Marius Pieleanu.

Demisia Vioricăi Dăncilă a fost cerută

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că retrage încrederea premierului Viorica Dăncilă, susţinând că aceasta nu face faţă poziţiei de prim-ministru.

[citeste si]

"Solicit public demisia doamnei Dăncilă din funcţia de prim-ministru al României", a spus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel