Iohannis declarații referendum. Dragnea: Cireaşă otrăvită pe un tort plin de venin, în Joia Mare

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a criticat mesajul acid transmis de Klaus Iohannis, referitor la întrebările pentru referendum, prin care președinte a lansat, totodată, un atac la adresa PSD.

"Azi, în Joia Mare, am constatat că aşa-zisul preşedinte al tuturor românilor a folosit o expresie. A zis "mă adresez românilor şi nu psd-iștilor". Iohannis zice că PSD-iștii nu sunt români. Adică el este mai român ca noi. Vreau să le zic tuturor colegilor mei să ne punem pe Facebok "Sunt român PSD-ist şi sunt mândru". Nu e numai la Iohannis chestia asta. Am văzut o doamnă, domnişoară de la PNL care spunea că cei care nu votează cu ei sunt proşti şi needucaţi. I-am văzut şi pe ceilalţi de la încă două partide cum vorbesc despre cei care nu sunt cu ei, care nu le susţin acţiunile şi ideile fasciste, de exemplu ale celor de la USR. 

Asta este cea mai mare diferenţă dintre noi şi ei pentru că măsurile pe care le-am adoptat şi pe care o să le adoptăm în continuare au fost luate pentru toţi românii şi pentru cei care sunt cu Iohannis, și pentru cei care au votat PSD, PNL, USR, ALDE . Pentru că noi facem pentru toată România. Ei au fost şi vor rămâne partide mici şi de interese pentru nişte nişe din societate", a spus Liviu Dragnea la "Sinteza Zilei".

"A ţinut neapărat ca, în Joia Mare, în Săptămâna Mare, să mai pună o cireaşă otrăvită pe un tort care oricum este plin de venin", a mai adăugat Liviu Dragnea. 

Vezi și: Klaus Iohannis, atac la guvernare: PSD va încerca să boicoteze referendumul. Vă va spune că...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel