Iohannis, declarații. Pieleanu: La asta mă aștept

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Marius Pieleanu a vorbit despre declarațiile pe care președintele Klaus Iohannis urmează să le facă.

Mă aștept ca cetățean al Republicii ca președintele Iohannis să vină cu un acord asupra propunerilor și să închidem povestea aceasta, mai ales în contextul internațional în care România chiar joacă un rol șase luni de acum încolo”, a declarat Marius Pieleanu, făcând reverire la preluarea președinției UE. 

În ceea ce privește decizia Vioricăi Dăncilă de a sesiza CCR după întârzierile lui Iohannis de a numit noii miniștri, sociologul a precizat: „Premierul a făcut un gest corect. Are o echipă incompletă. Sigur că avem nimiștri în functie, dar sunt dezavuați politic. Aceasta e regula în politică, dacă nu mai vrea partidul pleci, e o funcție politică”.

„Nu am o așteptare decât în acest sens (nr. - președintele să accepte propunerile). Probabil va mai ataca Guvernul, va spune că nu se califică, că nu sunt oameni calificați, dar în final sper să fie de accord cu propunerile”, a concluzionat Marius Pieleanu la România TV.

Președintele Klaus Iohannis va face o declarație de presă la ora 13.00, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel