Iohannis, declaraţii. Norica Nicolai, mesaj de ultimă oră: Mare pericol

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a comentat declaraţiile preşedintelui Iohannis, făcute la Sibiu, în care şi-a anunţat, printre altele, o nouă candidatură la alegerile prezidenţiale.

"Nu pot să constat decât că trăim într-o zonă jalnică de comportament al clasei politice, nici preşedintele nu face excepţie de la acest tip de comportament. Vorbeşti depsre ceea ce-ţi doreşti, încerci să afirmi nişte principii, dar dincolo de asta este un interes meschin imediat care nu are nicio legătură cu realitatea şi mai ales cu ţara", a spus europarlamentarul, într-o intervenţie telefonică, sâmbătă seara, la România Tv.

Legat de negocierile cu o anumită grupare din PSD, Nicolai a declarat: "Sunt absolut convinsă că există aceste negocieri. Sunt multe partide în care statul paralel este prezent, camuflat sub geaca partidului din care fac parte. De foarte muţi ani de zile trăim într-o formulă de scenarii care nu are nicun fel de legătură cu realitatea şi mai ales cu ordinea constituţională a acestei ţări. Asta spune foarte mult despre oamenii care procedează la asamblarea unor astfel de scenarii. Preşedintele face un apel la ofiţerii acoperiţi care ar putea să aibă un anumit tip de conduită, adică să voteze căderea Guvernului, şi ne spune într-un final că există o formulă de avarie care înseamnă această acuzaţie împotriva premierului pentru trădare naţională. În România mă pot aştepta la orice, mă pot aştepta şi la această formulă dacă moţiunea de cenzură nu trece. Preşedintele face parte dintr-o structură de imaginaţie politică care nu are niciun fel de legătură cu realitatea românească pe care oamenii aştia o sidează de la momentul în care şi-au obţinut anumite poziţii politice."

Pericol mare

"Eu cred că din momentul în care moţiunea de cenzură nu va trece pentru că ofiţerii acoperiţi fie sunt prea puţini fie au îndoieli dacă să voteze sau nu o cădere de Guvern, putem asista la un eveniment dur în politica românească care să aducă noul Guvern al lui Klaus Iohannis, pentru că Iohannis este şi el un pion amărât; la un Guvern al unui stat paralel care să continue un anumit tip de politică foarte departe de interesul şi de realitatea românească. Klaus Iohannis nu este deloc un preşedinte român, nu este preşedintele care reuşeşte să unească, să creeze coeziune şi, din păcate, într-un an centenar, Klaus Iohannis este preşedintele vrajbei şi divizării noastre. România este într-un mare pericol, are nevoie de minţile înţelepte şi care onorează calitatea şi responsabilitatea de a fi român" şi-a încheiat intervenţia Norica Nicolai.

Vezi şi: Tudorel Toader, declaraţie surpriză despre adoptarea Codurilor Penale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel