Iohannis, ATAC DUR la CARMEN DAN, ministrul de Interne - LIVE TEXT

Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, și la adresa Jandarmeriei Române.

Președintele a solicitat ministrului de Interne, Carmen Dan, și Jandarmeriei să explice de ce "au fost lăsate elemente violente să distrugă o manifestație pașnică".

"Solicit doamnei ministru și Jandarmeriei lămuriri foarte clare. De ce au fost lăsate elemente violente să distrugă o manifestare pașnică", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

------

Știrea inițială:

Klaus Iohannis susţine joi, la ora 11,00, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, anunţă Administraţia Prezidenţială.

DC News va transmite în format LIVE TEXT declarațiile președintelui. Rămâneți cu noi!

- sunt impresionat de amploarea acestor manifestări.

- românii au arătat ce vor: un stat de drept. Aceste demonstrații au fost unele eminamente pașnice. Românii s-au adunat în număr foarte mare și pașnic și și-au spus păsul, asta până după ora 22.00, când un grup sau grupuri de demonistranți violenți au intrat în Piața Victoriei și au deturnat demonstația. A fost evident că românii au demonstrat pașnic și au zis clar ce vor. A fost evident că și acești demonstranți violenți au venit cu scopul de a strica manifestația.

 - felul în care ministerul de Interne și Jandarmeria a reacționat mă nemulțumește profund. La MAI s-a știut când unde și ce grupuri se pregătesc pentru a sparge demonstrația din Piața Victoriei. În loc să îi izoleze acolo unde s-au adunat, i-au lăsat liberi să se amestece printre demonstranții pașnici. Au pus în pericol viața românilor simpli.

- Foarte grav mi s-a parut că doamna ministru de Interne s-a dus la tv si a zis că ea nu stiut nimic. Înseamnă că nu conduce ministerul și doar stă în minister. Solicit doamnei ministru de interne și Jandarmeriei lămuriri urgente și clare.

- Voi sesiza CCR pentru ordonanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel