Iohannis, declarații. Chirieac: Cuvântul-cheie

Klaus Iohannis iese cu noi declarații, la ora 18:00. Analistul politic Bogdan Chirieac spune că vom vedea dacă vom mai avea Guvern sau nu până la sfârșitul săptămânii. 

”Cuvântul-cheie din declarația președintelui - deși a anunțat că nu face niciun comentariu- a fost `anchetă`. Deci dl președinte nu știu dacă a intenționat să spună asta, dar, în mod evident, dânsul consideră că va avea loc o anchetă. Să anchetezi ce? Că premierul și Guvernul României ar vrea să mute ambasada țării de la Tel Aviv la Ierusalim? În același timp, constat cu bucurie că DNA nu e implicată în această tentativă de lovitură de stat. Repercusiunile externe sunt importante. Chiar dacă nu s-au pronunțat ambasadele deschis, în spatele ușilor închise cum analizezi gestul de a ancheta un premier care nu a făcut altă greșeală decât s-a întâlnit oficial, la Ierusalim, cu primul ministru al Israelului, încercând să facă exact ce a făcut partenerul strategic, adică să mute ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim” a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

”Vom vedea dacă România va mai avea Guvern sau nu până la sfârșitul săptămânii”

Despre ce va transmite Klaus Iohannis la ora 18:00, analistul politic a spus că ”singurul subiect este anchetarea primului ministru, anchetă ce ar urma să ducă la suspendarea de către dl Iohannis a primului ministru și, implicit, la căderea guvernului. Alt subiect mai important ce să fie decât acesta în care vom vedea dacă România va mai avea Guvern sau nu până la sfârșitul săptămânii”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel