Iohannis, decizie PREMIER. Dragnea: Nu cred că vrea RĂZBOI

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este de părere că Iohannis o va nominaliza pe Sevil Shhaideh în funcţia de premier. Argumentul acestuia este că Președintele României 'este un bun român' şi nu vrea un război politic.

Eu cred că şi preşedintele României este un bun român şi vrea ca ţara care l-a ales preşedinte să o ducă mai bine, să fie o ţară respectată aşa cum trebuie. Nu-mi fac griji. Eu cred că preşedintele o va nominaliza pe doamna Sevil Shhaideh, pentru că nu cred că vrea un război politic sau un conflict inutil. Eu sunt sigur că o va nominaliza', a declarat Dragnea, vineri, la sediul PSD, conform Agerpres.

El a adăugat că Sevil Shhaideh, 'care este foarte bine pregătită', lucrează acum la buget împreună cu mai mulţi colegi.

Ştie cum se face un buget, are capacitatea să conducă un guvern. (...) E în Bucureşti. Cred că decizia pe care a luat-o este o decizie corectă - să nu aibă nicio ieşire publică până când nu există o desemnare oficială din partea preşedintelui, a mai declarat liderul PSD.

Dragnea a confirmat şi că Sevil Shhaideh va merge la o discuţie cu şeful statului, dacă acesta o va solicita.

Categoric. Eu nu-mi aduc aminte să fi fost vreo desemnare de prim-ministru fără ca înainte preşedintele de la vremea respectivă să n-aibă o discuţie serioasă cu cel pe care vrea să îl desemneze. Nu am probleme cu preşedintele, am o problemă doar cu faptul că se întârzie această desemnare. Şi sunt zile pe care le puteam folosi. Categoric, va merge, vor avea o discuţie clară despre ceea ce are de gând să facă, despre cum vede guvernarea, despre deficit, creştere economică. Ceea ce nu cred că pot discuta este despre echipa guvernamentală, pentru că este o procedură care se desfăşoară în interiorul partidelor şi în Parlament, a spus Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel