Iohannis, decizie. Eugen Tomac: Mutare de şah

Anunţul preşedintelui Klaus Iohannis conform căruia va analiza propunerea de remaniere a Guvernului după 1 Decembrie 'nu este decât o mutare de şah într-o partidă al cărei câştigător îl vom cunoaşte la următoarele alegeri', consideră preşedintele PMP, Eugen Tomac. 

„Ceea ce a făcut astăzi preşedintele Iohannis nu este decât o mutare de şah într-o partidă al cărei câştigător îl vom cunoaşte la următoarele alegeri. (...) Preşedintele Iohannis este câştigătorul de etapă! O etapă care va fi reluată în ajun de Moş Nicolae', a transmis, joi, liderul PMP.

Amintim că preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu va mai exista nicio schimbare de miniştri în această săptămână, iar noua propunere de remaniere a PSD va fi analizată după Ziua Naţională. 'Am primit astăzi (joi - n.r.), la două zile după remanierea guvernamentală, o propunere de remaniere guvernamentală. Acest lucru nu este de bun augur. Avem guverne PSD-ALDE de nici doi ani. (...). Lucrurile merg foarte prost în privinţa guvernării. PSD este deja la al treilea guvern în nici doi ani. Au fost schimbate enorm de multe persoane pe poziţiile de ministru. I-am numărat, nu o să vă vină să credeţi, sunt 70 de politicieni care au fost sau sunt acum miniştri în aceste guverne. (...) Aşa nu se poate guverna. Este imposibil să schimbi miniştri toată ziua, bună ziua. De asta se ocupă PSD, să schimbe miniştri. Cum să ne imaginăm că poate să funcţioneze un guvern cu două remanieri într-o săptămână? Este ceva ce nu s-a mai întâmplat, nu s-a mai auzit şi în acest fel nu se poate continua. Eu nu sunt de acord să contribui la o astfel de guvernare, care seamănă mai degrabă cu un carusel. (...) În acest sens, ca să fie lămurită chestiunea, în această săptămână, nu va mai exista nicio schimbare de miniştri, iar această chestiune care mi-a fost propusă astăzi, o remaniere după remaniere, va fi luată în analiză cel mai devreme după sărbătorile dedicate Centenarului şi Zilei Naţionale de 1 Decembrie. Până atunci, pot să vă spun că în această zonă nu se va întâmpla nimic', a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel