Iohannis, decizie dur criticată. Pleșoianu: Am avut perfectă dreptate

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu a reacționat la câteva ore după ce președintele României a luat decizia de a lăsa Guvernul fără ministru la Dezvoltare.

Liviu Pleșoianu susține că președintele României, prin măsurile luate față de Guvern, demonstrează că nu ar trebui să fie în fruntea statului atunci când va avea loc marele Summit de la Sibiu. Mesajul parlamentarului PSD vine la câteva ore după ce Klaus Iohannis a respins propunerea de numire a Liei Olguța Vasilescu pentru funcția de ministru al Dezvoltării Regionale. 

“Am decis să resping propunerea de numire a doamnei Lia Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice”, se arată în scrisoarea treimisă de Klaus Iohannis premierului. 

Citește și: Iohannis, refuz Olguța Vasilescu. Codrin Ștefănescu: Am sperat că își va reveni, dar...

"A călcat încă o dată cu bocancii peste țară"

 

"Mă întreabă oamenii ce părere am despre faptul că Insul Bizar a călcat încă o dată cu bocancii peste Constituție, că a călcat încă o dată cu bocancii peste țară. Ce părere să am? Aceeași părere și hotărâre din decembrie 2016, comunicată public la doar câteva zile după alegerile parlamentare. Ziceam atunci:

"Am spus acum două zile și repet: cu un ins precum Werner Iohannis NU o poți scoate la capăt! Punct. Ca vajnic continuator al SISTEMULUI lui Traian Băsescu, va face absolut TOTUL pentru a hărțui și a toca mărunt posibilul viitor guvern și actuala majoritate parlamentară - PSD-ALDE. Dacă lași rădăcina în pământ, buruiana va ieși din nou la suprafață, se va întinde iar și va SUFOCA tot... Cine crede că se va opri aici (chiar dacă va accepta noua propunere de premier) se înșală. Îmi fac datoria de a repeta acest lucru!"

...Am avut perfectă dreptate în tot ce am spus! Am avut perfectă dreptate de fiecare dată când am cerut public - de 30 de ori, în ultimii doi ani! - demararea procedurii de suspendare. ...Și am perfectă dreptate și când spun că Iohannis ar trebui suspendat dincolo de orice calcul politic. Parlamentul României are această datorie constituțională! Pe Iohannis NU ar trebui să îl prindă în funcție marele Summit de la Sibiu pe care i-l face cadou în an electoral amicul Juncker...", scrie Liviu Pleșoianu pe pagina de Facebook. 

Citește și:Vosganian, la capul bunului său prieten: Am făcut împreună pușcărie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel