Iohannis - Dăncilă, jigniri. Cristoiu: Ce l-a scos din minți pe președinte

Iohannis - Dăncilă
Iohannis - Dăncilă

Ion Cristoiu a lansat o ipoteză în ceea ce privește conflictul dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă.

"Klaus Iohannis este scos din minţi pentru că Viorica Dăncilă l-a pârât pe el la CCR, dar nu numai atât. I-a dat un telefon şi n-a venit ea să-i explice? Să vină să îi explice, să îi povestească. Relaţia lor este de Shakespeare. Toată lumea s-a întrebat de ce a acceptat-o. Probabil că, prima dată când s-a dus, ea s-a dus ca o persoană feminină. Uneori, femeile, din instinct: "ce mai faceţi şefule? vă fac o cafea? ce frumos vă stă cravata!". De-aia a acceptat, i s-a părut că gata, "Viorica Dăncilă, de acum încolo, vine şi este secretara mea". Viorica Dăncilă se poartă aşa şi cu Dragnea. Şi-a dat seama că nu e chiar aşa de docilă şi azi l-a scos din minţi. "Cum, domnule, Viorica Dăncilă să mă pârască şi să nu vină?". Pe el l-a scos din minţi şi altă chestie: de ce Juncker a ţinut-o de mână. Pe Iohannis nu l-a ţinut niciodată Juncker de mână. Ne întoarcem. Mecanismul e simplu. Dacă încercaţi să judecaţi politic omul, mai greşim. Crezi că sunt calcule, jocuri. Nu are niciun joc. El este în funcţie de ranchiunea de moment. Principalul instrument era cel pe care l-a folosit Viorica Dăncilă, prima dată: Șefu, am o problemă. E frig afară, nu-i numiţi?!", "Bine, îi numesc". Cum adică, îl pârăște pe el la CCR? Ştiţi unde se vede modul ăsta? În răspunsul cu CNCD-ul", a spus Ion Cristoiu, în emisiunea 100 de minute, de la Antena 3. 

Vezi aici la ce se referă Ion Cristoiu la răspunsul lui Klaus Iohannis despre CNCD: Iohannis afirmă că nu a fost sancționat de CNCD. "Nu cred că e cazul să-și imagineze cineva"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel