Iohannis - Dăncilă, întâlnire. Chirieac, observație-cheie: Unde să puncteze?!

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informația ce anunța dorința președintelui Klaus Iohannis de a participa la ședința de Guvern de astăzi.

În cele din urmă, se pare, Vorica Dăncilă și Klaus Iohannis vor avea o întrevedere miercuri, 18 iulie. Cei doi au stabilit acest lucru printr-o convorbire telefonică, informează Antena 3. Astfel, Klaus Iohannis i-ar fi cerut să discute astăzi, dar din cauza programului încărcat, Viorica Dăncilă a decis ca această întrevedere să aibă loc miercuri. 

Întrebat dacă intenția președintelui era un joc politic de imagine strict pentru electorat, Bogdan Chirieac a precizat: „Dacă va proceda ca la Bruxelles când la cel mai important Summit NATO din ultimii 20 de ani, dânsul a început prin a-i da replică domnului Dragnea, ce imagine să fie?”

„Nu momentul adecvat. Dacă atunci când s-a dus peste domnul Grindeanu și îl intimida cu elefantul din cameră, elefant pe care nimeni nu vrea să-l vadă sau se face că nu-l vede, atunci puncta, acum la ce să punctezi, la cine să punctezi? 33 de zile nu a găsit capacitatea să adopte o decizie a Curții Constituționale, acum se duce dânsul să devină decisiv.

Imaginea, atenție, ți-o faci în momentul în care și publicul așteaptă să te vadă în fotografia respectivă. Dar din acest moment cine credeți că îl așteaptă? PNL unde au grijă să pună pe cineva care să ducă partidul sub 10%?”, a comentat Bogdan Chirieac la România TV.

Klaus Iohannis, președintele României, ar putea fi prezent, marți, la ședința de Guvern, în contextul unui zvon din spațiul public conform căruia Executivul ar adopta o Ordonanță de Urgență privind amnistia și grațierea, potrivit unor surse politice. Liderii coaliției de guvernare au negat zvonul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel