Iohannis - Dăncilă. Bușoi: Nu despre ură e vorba

Cristian Bușoi consideră că președintele Klaus Iohannis nu a atacat Guvernul Dăncilă. 

”Se tânguie PSD-ul de mama focului că atacă președintele Iohannis guvernarea Dragnea-Dăncilă și nu lasă Guvernul să lucreze. Nu este vorba despre niciun atac, ci despre realitate, când Guvernul face țăndări economia și bugetul, precum taurul în magazinul cu porțelanuri (n-am zis elefant, că elefantul este inteligent). Ce a zis președintele Iohannis nu are nimic de-a face cu ura și atacul politic, cum se plânge domnul Dragnea. Președintele Iohannis a dat majorității parlamentare PSD-iste guvernarea, cum spune Constituția, dar PSD și-a produs o majoritate printr-o mega escrocherie electorală, mințind că o să crească salarii pe care acum le-a scăzut, ca în Sănătate, și ducând economia și bugetul într-o direcție în care nimeni nu știe ce va fi mâine. Nu despre ură și atac politic este vorba, când având `cea mai mare creștere economică`, Guvernul nu poate colecta veniturile pe care chiar PSD le-a prognozat. Scad încasările din TVA și accizele, adică cele care normal, în creștere economică, ar trebuie să crească” a declarat Cristian Bușoi, vicepreședinte PNL.

[citeste si]

Liberalul mai spune că ”Băieții lui Dragnea-Dăncila nu au fost în stare să-și atingă propriile ținte din încasări, nici chiar acum când, zic ei, economia merge brici. Guvernarea Dragnea-Dăncilă nu va demisiona, dar are și mai puțin teren de joc și va avea tot mai puțin, până când va cădea.”

”A produs o inflație care roade”

”Din păcate, rămâne încă la cârmă o guvernare care a irosit cel mai mare bun economic de după criză, o guvernare care a produs o inflație care roade din veniturile oamenilor, care a mizat totul pe creșterile de salarii, care încearcă să acopere dezechilibrele macro prin împrumuturi și care, cel mai rău, a păpat toți banii de dezvoltare. După creșterea asta economică, noi toți ne alegem tot cu praful de pe tobă, fără autostrăzi, fără investiții. Ce-a zis președintele Iohannis, aseară, este doar începutul. Depinde și de Opoziție să știe să acționeze. PNL va depune în Parlament toate eforturile pentru o moțiune de cenzură.” a conchis Bușoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel