Iohannis, critici pentru Dragnea si Dăncilă. Chirieac: Greșeală mare pentru un om politic

Bogdan Chirieac spune că declarațiile pe care președintele Klaus Iohannis le-a făcut după ce a vizitat fabrica de avioane de la Bacău au fost nefericite. 

La finalul vizitei de la Bacău, președintele Klaus Iohannis a făcut o serie de declarații în care s-a arătat nemulțumit de faptul că premierul Viorica Dăncilă și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea au ținut secretă vizita din Israel până în ultimul moment. Președintele țării a făcut de asemenea referire la stenograma convorbirii dintre el și Viorica Dăncilă, care a apărut în presă. Analistul politic Bogdan Chirieac spune că mini-conferința de presă pe care președintele a ținut-o la finalul vizitei de la fabrica din Bacău a fost una nefericită, punctând câteva aspecte.

"Pentru un om politic este o greșeală mare, uneori, să-ți arăți nemulțumirea. Aceasta este de fapt problema. În plus, președintele nu a făcut altceva decât să confirme indirect stenograma de ieri, apărută în presă, convorbirea dintre dânsul și premierul Viorica Dăncilă, o stenogramă ce era oricum contestată, în sensul faptului că neexistând originalul și fiind citată, multă lume a ridicat semne de întrebare. Mai mult, prin faptul că nu dorește să desecretizeze stenograma cu doamna Olguța Vasilescu, așa cum a cerut și dânsa, fără nici o explicație, practic o confirmă pe doamna ministru Olguța Vasilescu vis-a-vis de legea salarizării. Dânsa a spus cu subiect și predicat că într-un fel au vorbit în privat și cu totul altfel a vorbit domnul Iohannis în public. Întrebat direct despre desecretizarea stenogramei, dânsul face eroarea să răspundă răspicat "nu", fără însă să dea nici o explicație. Asta înseamnă că Olguța Vasilescu ar avea dreptate. A fost o conferință de presă nefericită, dacă mă întrebați, din partea domnului președinte Iohannis," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel