Iohannis consultări. Chirieac: Retrăim cele mai negre momente ale epocii Băsescu

Klaus Iohannis s-a consultat miercuri cu partidele politice în urma alegerilor din 11 decembrie cu privire la formarea viitorului guvern. Ulterior, președintele a spus că noul premier trebuie să fie de la o formațiune sau de la o coaliție care va avea majoritate în Parlament.

"Premierul trebuie să fie de la o formațiune sau de la o coaliție care mă convinge că va avea o majoritate în Parlament", a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat acest subiect la emisiunea "Subiectiv" realizată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3.

"Este o nebunie pentru noi toți. Retrăim cele mai negre momente ale epocii Băsescu. Simt gustul acela amar al lui 2012 când 7,4 milioane de voturi au fost aruncate la toaletă și s-a tras apa peste ele. Fix asta simt astăzi când vorbim. Convingerile sunt ferme după votul exprimat de poporul român. Am crezut că astăzi la Cotroceni se va face și o analiză a României. De pildă, direcția în care a mers România anul acesta este greșită. Nu a fost asumată de poporul român", a spus Bogdan Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel