CAMPANIE ELECTORALĂ ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Klaus Iohannis, campanie electorală cu slănină și cârnați - Foto

Campania electorală a început în această noapte, iar o filială județeană a ACL a ales un mod inedit de a intra în campanie.

Formațiunile politice din componența ACL Timiș au ales o variantă originală pentru a semnala începerea campaniei electorale: în miez de noapte și pe o ploaie torențială, membrii PNL și cei ai PDL au amenajat în centrul Timișoarei o adevărată cămară, pe rafturile căreia au pus zacuscă, dulceață, compot, pâine pe vatră, cârnați sau slănină.

Citește și: Premieră în România! Alegerile prezidențiale se joacă la pariuri: Cine e favorit și cine are cotă 999 să ajungă la Cotroceni

Creștin-liberalii au desfășurat și un banner cu un nou slogan local de campanie: "O Românie ca la neamţ în şpais" (şpais – cămară, regionalism de origine germană, n.r.).

"Am pregătit aici, cu ocazia startului campaniei electorale, ceva care să arate că ne dorim o Românie ca la neamț în șpais, cum se spune pe aici prin Banat. Putem vedea aici semne ale unei bunăstări obținute prin muncă, prin seriozitate, prin bună organizare și prin cumpătare. Și dorim ca toată țara noastră să fie rânduită după principii care să ducă în sfârșit la o bunăstare a cetățenilor. Avem convigerea că avem candidatul care poate fi cel mai bun președinte al României și că el va fi votat de cetățenii acestei țări", a declarat președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, citat de sursadevest.ro.

În pofida ploii, Nicolae Robu a fost înconjurat de câteva zeci de membri PNL și PDL, cei mai tineri dintre ei purtând costume populare.

Vezi și: Exclusiv: Tensiuni în PNL. Liderii locali se tem din cauza lui Iohannis. Ce spune al doilea om din partid

"Puteți remarca în jur acești tineri minunați îmbrăcați în costume care arată caracterul multietnic al regiuni noastre. Aici trăim în bună înțelegere, într-o conviețuire exemplară chiar la scară planetară, aș spune, români, maghiari, germani, sârbi, croați, ucrainieni și o mulțime de alte etnii, fără a conta etnia, fără a conta credința pe care fiecare dintre noi o are. Nu contează decât omul. Klaus Iohannis este un om adevărat, este un om care are toate calitățile pentru a fi un bun președinte al României",  a mai liderul PNL Timiș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel