Buget SPP, tăieri. Chirieac: Este foarte riscant

Analistul politic Bogdan Chirieac a subliniat că este riscant să tai bugetul serviciilor în contextul european al anului 2019, când România preia președinția Consiliului UE. 

"În privinţa serviciilor, eu pot să înţeleg. Cred că pot înţelege că nu vor primi suplimentări, ca în alţi ani. Să le tai bugetul este foarte riscant. Este adevărat că demnitarii români nu mai beneficiază de SPP, însă toţi demnitarii străini beneficiază de acest serviciu (...)

Este un moment care nu se întâmplă des: preşedinţia Uniunii Europene. SPP va asigura protecţia unui număr uriaş de demnitari străini. Toată conducerea UE va fi la Sibiu. Este nevoie de pregătiri. Sunt nenumărate vizite bilaterale şi sper să aibă un sprijin internaţional Iohannis.

A tăia bugete... în condiţiile în care oamenii ăştia ar trebui să se ocupe de ce le spune fişa postului... SRI nu am motive să cred că s-a ocupat de altceva. La SPP nu a existat niciodată nicio dovadă că a făcut poliţie politică, Pahonțu nu a fost în sufrageria lui Oprea, nu l-a invitat nimeni. Până și despre Kovesi am aflat că a fost", a spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel