Iohannis, bau-bau la Crin, Geoană, bau-bau la Victor: Vanghelie explică jocul lui Băsescu

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat că președintele Traian Băsescu i-a lăudat pe Mircea Geoană și pe Klaus Iohannis pentru a lovi în Victor Ponta, respectiv în Crin Antonescu.

Mircea Geoană "este recunoscut, respectat în America, în toată Europa, eu o iau ca o chestie pozitivă. Ați văzut că s-a raportat și la dl. Iohannis. Pentru că sondajele astăzi îl plasează într-o oarecare poziție. Deci, evident că tot ce facem cu toții e și un gram de joc politic, că așa este viața, și a fost și un gram de joc politic, Iohannis, Ba-bau la Crin, Geoană, bau-bau la Victor. Frumos, elegant, dar noi trebuie și noi să luăm partea pozitivă", a declarat Marian Vanghelie, luni seară, la Realitatea Tv.

Vanghelie a mai declarat că îl vede în funcția de premier pe primarul Sibiului, Klaus Iohannis, dar și pe directorul Serviciului Român de Informații (SRI), George Maior. 

Edilul a avut cuvinte de laudă pentru Mircea Geoană, despre care a spus că a adunat câteva milioane de voturi la prezidențiale din 2009 și că are o bună rețea de contacte internaționale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel