Guvern Orban - preluare mandat Marcel Vela. Iohannis, ATAC la PSD din sediul MAI

Aflat la preluarea mandatului de ministru la Ministerul de Interne, a lui Marcel Vela, Klaus Iohannis a lansat din nou un atac dur la adresa guvernării PSD.

'Astăzi vă cer o schimbare de paradigmă. Începând de astăzi veți pune în centrul preocupărilor dvs., a tuturor precoupărilr dvs., siguranța cetățeanului român. Este o sarcină extrem de dificilă mai ales după o perioadă tulbure la MAI, un minister de maximă importanță pentru România! S-a terminat aseară guvernarea PSD eșuată și iresponsabilă! Diletanți PSD-iști și oameni care au văzut doar interesul propriu, a găștii de partid pe care au creat-o, au vrut să pună mâna pe  toate marile sisteme din România! Dvs. toți ați fost o țintă predilectă pentru pesediști!'

'Acele 3 guverne PSD eșuate au încercat constant să își înșurubeze prietenii, neamurile, în cele mai importante poziții din stat. Acest lucru a dus la ceea ce am văzut cu toții și dvs. ați simțit cel mai puternic. Poliția, Jandarmeria, ISU au fost sub un atac public constant pentru că ați tolerat sau unii dintre dvs. ați fost obligați să tolerați înșurubarea unor persoane în funcții publice care nu aveau ce căuta acolo. Vi s-au impus abordări care nu au nimic de-a face cu etica profesionistă. S-au folosit metode dintre cele mai perfide pentru a vă juca unii împotriva celorlalți pentru a institui un control politic acolo unde profesionalismul trebuie să își spună cuvântul!'  a spus Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel