Iohannis, atac la Dragnea. Declarații explozive

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a lansat, marți, 6 noiembrie, un atac la adresa lui Liviu Dragnea, liderul PSD.

„Da, ați înțeles foarte bine. Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului. E banal. Iar acest infractor Dragnea, care s-a cocoțat în vârful partidului și al statului, progresează. Din păcate, nu în domeniul calității politicilor publice, nu în domeniul statului de drept, dar iată că progresează semnificativ în domeniul fake news. Ce a prezentat ieri este ceea ce, în ziua de astăzi, se numește fake news. Mai demult, se numeau, pur și simplu, minciuni. Sunt minciuni PSD-iste adunate pentru cele cinci campanii la care am participat în decursul anilor”, a zis Klaus Iohannis.

„Dacă discutăm de ce a fost ieri, nu pot să nu menționez valizele. Și constat, cu tristețe, că și în acest domeniu politica românească s-a schimbat. Am avut mai demult Caragiale cu O scrisoare pierdută, apoi acea fază ciudată cu biletul roz pierdut și regăsit și, iată, că am ajuns în faza cu valizele. Așa se întâmplă dacă infractori ajung în vârful statului”, a spus președintele României, adăugând: „Nu știu ce este cu aceste valize. Nu am niciun fel de legătură. Nu știu ce e în ele”.

„Asta am numit eu fake news"

Întrebat despre gestul de luni al liderului PSD care a apărut cu două valize, a răspuns astfel: „Omul este disperat. Se arată tot mai mult că are probleme majore și nu numai cele care sunt în fața judecătorilor. Caută să aducă vorba despre alte lucruri. Încearcă manevre de manipulare. Asta am numit eu fake news", a declarat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel