Iohannis, al doilea mandat. Gușă, avertisment: Are o mare vulnerabilitate

Într-un dialog la emisiunea ”Realitatea românească”, Cozmin Gușă și Ioan Rus au analizat șansele președintelui Iohannis pentru un al doilea mandat.

Astfel, Cozmin Gușă trage un semnal de alarmă și spune că alegerile ”nu se câştigă cu performanţe externe”, făcânt referire la activitatea externă a președintelui. Analistul a explicat și marea vulnerabilitate a președintelui.

”Pe această portanţă bună, chiar înaltă, pe care o are în acest moment (nr. - președintele Klaus Iohannis), are o mare vulnerabilitate legată de implicarea în jocul intern, nu doar din punct de vedere personal, şi prin intermediul unor vectori sau a unor formaţiuni politice credibile care să îşi asume jocul lui şi să poată să strângă voturi", a spus Cozmin Guşă.

Totodată, și liderul PSD Ioan Rus consideră că "ăe măsură ce se va apropia momentul în care va dori să câştige eventual un al doilea mandat, Iohannis va trebui să iasă în piaţă. Fără să joace, stând aşa doar, nu ştiu dacă nu cumva nu va reuşi să obţină un al doilea mandat", a precizat acesta la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel