EXCLUSIV  Iohannis, acuzat de înaltă trădare. Protestatarul Cârstoiu, prima reacție

Anca Murgoci / 01 aug 2018 / 15:35 Salveaza PDF Comentarii
Tudor Cârstoiu
Descriere foto: Tudor Cârstoiu

Tudor Cârstoiu, tânăr activist civic, a reacționat după ce DC News a intrat în posesia unui document care arată că Parlamentul României propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare.

Documentul, asumat de către lideri social-democrați sub rezerva anonimatului, a fost supus atenției publice de către DCNews.

"Am citit documentul și erau foarte multe inepții lansate de social-democrați. Trădătorii, cei care nu reprezintă România, îl fac pe Iohannis trădător. În document apare sintagma de proteste neautorizate, lucru care reprezintă o inepție imensă. Nimeni nu trebuie să autorizeze exprimarea liberă. Vorbim despre dreptul la liberă exprimare, așa cum se arată în Constituție.

Protestele din jurul OUG 13 au fost spontane. Este o inepție totală să spui că a fost o manifestație neautorizată, din moment ce nimeni nu are dreptul să autorizeze să ne exprimăm liber. Este un drept constituțional. Klaus Iohannis, la acel moment, a înțeles frustrarea publicului. Trădătorii din Parlament urlă către Iohannis că este trădător. Este noaptea minții! Să ne amintim că președintele României a respectat decizia aberantă a CCR care era împotriva voinței sale și a susținătorilor săi, mă refer la semnarea decretului de revocare pentru Laura Codruța Kovesi. În plus, Klaus Iohannis a fost votat cu dublul voturilor decât tot PSD-ul, a avut peste șase milioane de voturi, în timp ce PSD a strâns aproximativ trei milioane. Cu siguranță, Klaus Iohannis este mult mai reprezentativ pentru români decât este PSD", a zis Tudor Cârstoiu, contactat de DC News. 

"Este disperarea PSD, sunt ultimele zvâcniri ale fiarei încolțite. Social-democrații au ajuns să inventeze inepții imense pentru a-și asigura supraviețuirea. Ei știu că moartea lor politică este iminentă", a mai zis activistul civic referindu-se la documentul care circulă printre social-democrați.

VEDEȚI AICI DOCUMENTUL INTEGRAL

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25