Iohannis acuză o propagandă "diabolică" împotriva PNL

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, că fuziunea cu PDL nu va dilua substanța PNL, ci o va întări, denunțând o propagandă "diabolică" lansată în ultima perioadă împotriva liberalilor.

"Am fost cu toții martorii și subiecții unei exraordinare presiuni care s-a exercitat asupra formațiunii noastre politice, presiune care viza marginalizarea PNL sau chiar dispariția acestuia din rândul actorilor politici semnificativi. Împotriva noastră a existat un dispozitiv diabolic de propagandă și nu numai, folosindu-se instrumente dintr-un arsenal care nu are nimic de-a face cu o viață politică normală", a declarat Iohannis.

Președintele PNL i-a acuzat pe trădătorii din "PNL", care le-au întors spatele liberalilor și s-au asociat cu pesediștii.

"Am văzut în această lună un adevărat spectacol al caracterelor. Oameni pe care i-am propus ca miniștri, secretari de stat și care n-au avut niciuun fel de apăsare de conștiinț să trădeze a doua zi, să devină frați cu PSD", a punctat liderul PNL.

Ponta, atac violent: Reunirea nebunilor și mișeilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel