Iohannis a semnat: Florin Tacu, ambasador în Singapore, eliberat din funcție de judecător

Irina Constantin / 28 iun 2019 / 14:01 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Iaşi a lui Florin-Marius Tacu, în prezent detaşat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de judecător a lui Tacu ca urmare a demisiei acestuia, la data de 30 iunie.

În aprilie 2017, Tacu a fost acreditat ambasador al României în Singapore.

Tot vineri, preşedintele Iohannis a semnat decretele privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Craiova a Marianei Mudava - pensionare, din funcţia de judecător la Judecătoria Oneşti a Luminiţei Anghel - pensionare, din funcţia de judecător la Curtea de Apel Bacău a lui Dumitru Pocovnicu - în temeiul art. 83 alin. (1) teza a II-a din Legea nr. 303/2004, din funcţia de judecător la Tribunalul Vâlcea a Silviei Ştefan - pensionare, din funcţia de judecător la Tribunalul Vrancea a lui Carmen Cotea - pensionare, din funcţia de judecător la Judecătoria Bistriţa a Voichiţei Vrânceanu - pensionare, privind eliberarea din funcţia de judecător la Judecătoria Videle a Dianei Olariu - demisie, din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a Mioarei Fried - pensionare, din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a Eleonorei Chirvasiu - pensionare.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26