Iohannis a semnat: Florin Tacu, ambasador în Singapore, eliberat din funcție de judecător

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Iaşi a lui Florin-Marius Tacu, în prezent detaşat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de judecător a lui Tacu ca urmare a demisiei acestuia, la data de 30 iunie.

În aprilie 2017, Tacu a fost acreditat ambasador al României în Singapore.

Tot vineri, preşedintele Iohannis a semnat decretele privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Craiova a Marianei Mudava - pensionare, din funcţia de judecător la Judecătoria Oneşti a Luminiţei Anghel - pensionare, din funcţia de judecător la Curtea de Apel Bacău a lui Dumitru Pocovnicu - în temeiul art. 83 alin. (1) teza a II-a din Legea nr. 303/2004, din funcţia de judecător la Tribunalul Vâlcea a Silviei Ştefan - pensionare, din funcţia de judecător la Tribunalul Vrancea a lui Carmen Cotea - pensionare, din funcţia de judecător la Judecătoria Bistriţa a Voichiţei Vrânceanu - pensionare, privind eliberarea din funcţia de judecător la Judecătoria Videle a Dianei Olariu - demisie, din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a Mioarei Fried - pensionare, din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a Eleonorei Chirvasiu - pensionare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel