Cine este Radu-Cătălin Mardare, noul AMBASADOR al României în Liban

Klaus Iohannis l-a numit pe Radu-Cătălin Mardare în funcția de ambasador al României în Republica Libaneză. 

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Radu-Cătălin Mardare a fost numit în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Libaneză, cu reședința la Beirut. 

Cine e Radu Cătălin Mardare

Radu Cătălin Mardare este născut în 29 noiembrie 1959 și este un fost senator român în legislatura 2004-2008 ales în județul Bacău pe listele PSD și reales în 2008 din partea Alianței PSD+PC.

În legislatura 2004-2008, a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Cehă, Republica Slovenia, Republica Finlanda, Muntenegru și Republica Panama. Radu Cătălin Mardare a fost membru în comisia pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital, din februarie 2008, în comisia pentru politică externă, din decembrie 2007 și în comisia pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital, până în decembrie 2007. În legislatura 2004-2008, Radu Cătălin Mardare a inițiat 12 propuneri legislative, din care 2 au fost promulgate legi.

În legislatura 2008-2012, a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Coreea, Japonia și India. Radu Cătălin Mardare a fost membru în comisia pentru politică externă - secretar, în comisia pentru afaceri europene, din martie 2011 și în comisia pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital, până în martie 2011.

Radu Cătălin Mardare a inițiat 34 de propuneri legislative, din care 3 au fost promulgate legi.

În 2014, Radu Cătălin Mardare a fost numit consul general al României la Sevilla, Spania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel