Iohannis a părăsit şedinţa de Guvern

Mihai Ciobanu / 20 dec 2018 / 16:42 Salveaza PDF Comentarii
Iohannis
Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a plecat de la Palatul Victoria, acolo unde are loc şedinţa de Guvern. 

Klaus Iohannis a plecat, în jurul orei 16.40 de la şedinţa de Guvern care are loc la Palatul Victoria, anunţă România TV. Şedinţa de Guvern se desfăşoară în două etape, una în care se va face referire la apărare, ordine publică şi politică externă şi o doua care va cuprinde actele normative referitoare la domeniul economic. 

"Şedinţa de astăzi va avea loc în două etape. O primă etapă în care vom face referire la cele trei domenii, apărare, ordine publică şi politică externă, şi a doua etapă care cuprinde actele normative referitoare la domeniul economic", a declarat Viorica Dăncilă, joi, în debutul şedinţei de Guvern prezidată de preşedintele Klaus Iohannis. 

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat joi că participarea sa la şedinţa de guvern are loc în virtutea atribuţiilor conferite de Constituţia României. "Ca să nu apară interpretări sau aşteptări care nu au suport constituţional vreau să subliniez că atunci când particip la şedinţa de Guvern, prezidez şedinţa de Guvern. Decizia, dar şi răspunderea asupra punctelor în discuţie la şedinţa de Guvern aparţin Guvernului, în speţă doamnei prim-ministru", a declarat şeful statului în debutul şedinţei de Guvern. 

Vezi şi: Şedinţă de Guvern. Bruiaj la telefoanele celor din sală

Dăncilă, răspuns pentru Iohannis, în ședința de Guvern

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26