Iohannis, mişcare de ultimă oră legată de Nicuşor Dan. Chirieac: Asta se doreşte! Ce se va întâmpla dacă pierde duminică

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat mişcarea politică a momentului, cu câteva zile înainte de alegerile locale. 

Bogdan Chirieac a comentat, într-o intervenţie la România TV, informaţia potrivit căreia Nicuşor Dan şi Ludovic Orban ar fi fost chemaţi la discuţii, joi dimineaţa, la Palatul Cotroceni, de către preşedintele Klaus Iohannis:

„Este simplu: în situaţia în care Nicuşor Dan ar câştiga Primăria Capitalei duminică - nu e deloc sigur în acest moment - PNL doreşte să-şi asume singur victoria. Nicuşor Dan este susţinut şi de PNL şi de USR-PLUS, Nicuşor Dan nu se lipeşte pe PNL, el ar fi candidatul USR-PLUS care ar câştiga Primăria Generală a Capitalei - de altfel ştiţi bine că el e fondatorul USR, a fost la USB, a luat locul doi acum patru ani, după doamna Firea, la o distanţă destul de mare - deci nu se lipeşte pe PNL. Preşedintele, care e mega-PNL, şi premierul, care e preşedintele în funcţie al PNL, au dorit să şi-l adjudece pe Nicuşor Dan pentru orice situaţie. Dacă cumva Nicuşor Dan câştigă, el va ieşi alături de premierul Orban, de preşedintele Iohannis, deci va fi colorat în galben.”

Întrebat ce se va întâmpla dacă Nicuşor Dan pierde, Bogdan Chirieac a spus: „Să ştiţi că o victorie are mulţi părinţi, o înfrângere te lasă orfan. Dacă Nicuşor Dan va fi înfrânt, va fi înfrângerea USR-ului, nu a PNL-ului. E, dacă vreţi, o mişcare de campanie foarte simplă, dar utilă din acest punct de vedere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel