Iohannis, la mitingul PNL Iași. Norica Nicolai: E un suport prea slab

Norica Nicolai
Norica Nicolai

În direct la România TV, europarlamentarul Norica Nicolai a vorbit despre prezența președintelui Klaus Iohannis la Iași și despre campania electorală în care se află. 

Klaus Iohannis a precizat că atunci când a fost profesor nu câștiga foarte mulți bani, susține România TV. Europarlamentarul Norica Nicolai a reacționat dur la mesajul președintelui:

”Normal că doar de aceea făcea meditații că nu avea un salariu corespunzător”, a precizat Norica Nicolai la România TV. 

În cadrul intervenției telefonice europarlamentarul Norica Nicolai a vorbit și despre discursul lui Klaus Iohannis de la Iași. 

”Va vorbi despre România fără penali, trebuie să ne batem împotriva corupției, sigur, actuala coaliție antamează independența justiției, un discurs în acești termeni. Îmi e foarte clar cu Klaus Iohannis că după patru ani nu știe prea mult. Dacă vreți să vorbim despre corectitudinea politică, nu este deloc corect având statutul pe care îl are. Este președintele României și Constituția îl obligă la o conduită de imparțialitate, dar despre moralitate nu putem vorbi pentru că nu am prea văzut-o în conduita președintelui și cred că în continuare, sfidând orice normă elementară de bun simț, președintele va face campanie electorală pentru partidul care va trebui să îl susțină la rândul lui pentru alegerile prezidențiale”, a mai precizat Norica Nicolai. 

Cine va câștiga din această campanie

Întrebată dacă vor pierde sau vor câștiga Liberalii, europarlamentarul a răspuns: 

”Eu cred că vor pierde și Liberalii, va pierde și Klaus Iohannis din această conduită pentru că este ostentativ partizan politic și nu poate mai mult. Klaus Iohannis va pierde pentru că un om care nu își respectă statutul Constituțional înseamnă că nu poate și nu merită mai mult, iar PNL va fi în postura unui partid care are nevoie de sprijin, Klaus Iohannis este un suport prea slab pentru a face ceva cu PNL”, a mai spus Norica Nicolai. 

Președintele Iohannis se află astăzi la mitingul PNL de la Iași. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel