Urmărește emisiunea live


Iohannis, grijă excesivă? Chirieac, replică pentru Nicolai: Problema e la Orban! A-l schimba pe Vela, o mare greșeală

Bogdan Chirieac reacționează la afirmațiile europarlamentarului Norica Nicolai care consideră că președintele Klaus Iohannis are o ”grijă excesivă” pentru ca românii să stea în casă, dar nu s-ar fi văzut același lucru și atunci când au plecat la muncă în străinătate. 

Norica Nicolai a intervenit în direct la România TV unde a precizat, în contextul recomandărilor făcute de Klaus Iohannis către populație de a rămâne acasă de Înviere, că ar putea fi vorba de ”o grijă excesivă”. Europarlamentarul a afirmat că nu a văzut însă acest lucru și atunci când românii au plecat în număr mare spre Germania. 

”Faptul că suntem forțați să stăm în casă poate fi interpretat ca o grijă excesivă a președintelui, dar nu am văzut aceeași grijă și atunci când muncitorii români au plecat la muncă în Germania”, a declarat Norica Nicolai la România TV. 

”Nu este responsabilitatea președintelui”

În cadrul emisiunii. Bogdan Chirieac a intervenit cu o replică la afirmațiile europarlamentarului Norica Nicolai.

”E adevărat că sute de mii de români au fost înghesuiți în autocare și în avioane și trimiși la muncă în Germania, dar nu este responsabilitatea președintelui. Problema este tot la primul ministru, la domnul Orban, care a spus că dânsul nu cunoaște. Pe dânsul îl interesează mai mult economia Germaniei sau a altor state decât economia României pe care a prăbușit-o. Asta este evident. Dar președintele a fost constant în abordarea sa. El a spus de la bun început, stați în casă. Când a fost Paștele Catolic, duminica trecută, a spus foarte clar: "anul acesta stau în casă cu soția mea, Carmen". Deci el a fost constant. În privința domnului Vela, dânsul a încercat să găsească o soluție. A-l schimba pe Vela acum este o mare greșeală. Să nu uităm că omul ăsta de o lună de zile doarme la birou”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel