Iohannis, FERM despre organizarea alegerilor parlamentare: Vă spun foarte CLAR!

Klaus Iohannis i-a cerut premierului și miniștrilor din Guvern să se ocupe de realizarea în siguranță sanitară a alegerilor parlamentare din 6 decembrie. 

Klaus Iohannis s-a aflat în această seară la Guvern unde a vorbit despre restricțiile ce trebuie luate pentru a fi limitată răspândirea virusului SARS-CoV-2. De asemenea, președintele României a cerut Guvernului să ia măsuri stricte și cu privire la organizarea alegerilor parlamentare. 

”Va fi o campanie electorală în condiții foarte speciale, foarte stricte și urmează votul. Vă invit domnule prim-ministru să vă implicați total pentru a garanta organizarea în cele mai bune condiții a alegerilor. (...) Eu vă spun foarte clar. Democrația nu poate fi pusă în paranteză. Democrația trebuie garantată și ea se garantează prin alegeri. Prin alegeri libere. Națiunile puternice țin la alegerile democratice chiar și în condiții de criză. Ce exemplu mai bun decât alegerile care au avut loc acum puține ore, aș putea să spun, în Statele Unite ale Americii”, a declarat Klaus Iohannis. 

Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020. 

VEZI MAI MULTE: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel