Cătăniciu - Viziteu, scandal în direct: Iohannis știa foarte bine!

Schimb dur de replici între deputatul ALDE Steluţa Cataniciu şi deputatul USR Lucian Vizeteu, în direct la România TV, pe tema declaraţiilor şi acţiunilor din ultima perioadă ale lui Klaus Iohannis. 

Schimb dur de replici între cei doi parlamentari - deputatul ALDE Steluţa Cataniciu şi deputatul USR Lucian Viziteu - în direct la România TV. Dialogul dintre cei doi s-a purtat pe tema declaraţiilor recente făcute de preşedintele Klaus Iohannis şi de activitatea sa la Cotroceni. 

"Apropo de minciuni şi fake-news-uri, preşedintele ştia foarte bine, atunci când a anunţat că renunţă la imunitate. Vă aduceţi aminte atunci când a creat acea emoţie colectivă când a spus că 'a doua zi de când voi ajunge preşedinte voi renunţa la imunitate'. Ei bine, nu a făcut-o, nici nu ştia foarte bine că dânsul nu poate face aceste lucruri. Ştia foarte bine atunci când a făcut acea afirmaţie în campania electorală că nu poate. (...) Pentru dânsul este foarte uşor ştiut fiind faptul că este singurul care beneficiază de imunitate deplină. (...) E uşor să stai şi să dai lecţii de pe margine ştiind că ai această umbrelă a imunităţii", a declarat Steluţa Cătăniciu.

În replică, deputatul USR Lucian Viziteu a declarat: "Trebuie să facem o corecţie. Are imunitate cât este în funcţie. După ce îşi termină mandatul, nimeni nu scapă."

Iată continuarea dialogului:

Steluţa Cătăniciu: "Faptele pe care le-a săvârşit dânsul sunt prescrise de mult, fiindcă aşa a dorit sistemul. Să se prescrie pentru a putea fi dânsul... Asta au dorit unii, l-au pregătit pe domnul Iohannis pentru a putea candida la preşedinţie. Dânsului i s-au închis dosarele cu două zile înainte de a-şi depune candidatura.

Lucian Viziteu: Deci dacă procurorii închid dosare, nu e bine. Dar dacă le deschid, iar nu e bine. Asta e tot ce afirmaţi tot timpul. Eu cred că aceste anchete care sunt acum în curs sunt cel mai bun semn că justiţia îşi face treaba, indiferent de cine este cel vizat. (...) Vorbesc despre acţiunile în curs în care va fi audiată şi prima doamnă a României.

Steluţa Cătăniciu: Apropo de audierea primei doamne, este audiată în legătură cu acea casă pe care a dobândit-o prin acte false şi vreau să vă spun că în momentul în care s-a falsificat acel document (...) o singură persoană a fost condamnată, un amărât de secretar al unei primării. Credeţi că un om este nebun să falsifice nişte acte de care să beneficieze o terţă persoană?"

Lucian Viziteu: "Ştiţi ce este culmea, că chiar dumneavoastră sunteţi de acord cu aşa ceva fiindcă aţi votat pentru modificarea abuzului în serviciu pentru ca atunci când e făcut pentru terţi aceea să nu fie o infracţiune. Deci chiar dumneavoastră susţineţi acest lucru".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel